Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29746
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко О. С.-
dc.contributor.authorДзюбенко А. Т.-
dc.date.accessioned2023-06-13T10:51:01Z-
dc.date.available2023-06-13T10:51:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКравченко О. С. Вплив раціонального харчування на стан здоров’я здобувачів вищої освіти / О. С. Кравченко, А. Т. Дзюбенко // Актуальні питання фізичного виховання, спорту, здорового способу та якості життя різних верств населення : збірник тез I Всеукраїнської науково-практичної конференції (електронне видання), 14 квітня 2023 р. : Харків : Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», 2023. - С. 201–203.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29746-
dc.description.abstractВажливою складовою здорового способу життя є раціональне харчування, яке дає можливість підтримувати високий рівень життєдіяльності. Проаналізовано основні елементи харчування, необхідні для нормального функціонування організму. Виявлено, що особливу увагу необхідно приділяти збалансованому та раціональному харчуванню як основного фізіологічного чинника зміцнення здоров’я здобувачів вищої освіти.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectздоров’яru_RU
dc.subjectраціональне харчуванняru_RU
dc.subjectрежим харчуванняru_RU
dc.subjectжиттєдіяльністьru_RU
dc.subjectздобувачі вищої освітиru_RU
dc.titleВплив раціонального харчування на стан здоров’я здобувачів вищої освітиru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖБЖ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.