Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29815
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ван Д. | - |
dc.contributor.author | Красноносова О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T10:18:52Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T10:18:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ван Д. Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу / Д. Ван, О. М. Красноносова // Бізнес Інформ. ‒ 2023. ‒ №5. ‒ С. 121-126. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29815 | - |
dc.description.abstract | Протягом 20-х років ХХІ століття значні зусилля представників малого бізнесу спрямовуються на пошук можливостей для продовження діяльності в умовах існування пандемії COVID-19. Спостерігається порушення ланцюгів поставок, виникає негативний вплив на попит. Пандемія явила собою руйнівну силу для сфери харчових послуг в умовах ринкової економіки. Метою роботи є аналіз галузевих тенденцій диджиталізації управління на підприємствах ресторанного бізнесу щодо пошуку конкурентних переваг, таких як можливі зміни ланцюгів постачальників продуктів та обсяги запасів. Незважаючи на наявні кризові явища, спричинені пандемією, та поточні економічні виклики, таки як інфляція, проблеми ланцюгів поставок, зростаючі ціни на енергоносії та нестача персоналу, сучасні цифрові технології можуть допомогти в забезпеченні стабільної діяльності. Нові технології, повсюдне використання інноваційного програмного забезпечення та різноманітних гаджетів, глобалізація сервісів, перехід сфери послуг і продажів у режим онлайн – усе це необхідно враховувати в діяльності компаній і підприємств. Цифровізація внутрішніх процесів діяльності набуває реальності в багатьох галузях економіки, але в діяльності закладів ресторанного бізнесу просувається повільніше. Це пов’язано з тим, що існує велика кількість закладів харчування з невеликою кількістю персоналу та невеличких сімейних ресторанів. Для вирішення проблеми з нормуванням запасів використовуються різні методики та розрахунки із застосуванням прикладних пакетів програм. У статті запропоновано їх адаптацію до умов ресторанного бізнесу. Зроблено висновок, що диджиталізація та використання цифрових технологій є найбільш ефективним шляхом розвитку для підприємств ресторанного бізнесу. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | диджиталізація | ru_RU |
dc.subject | підприємство ресторанного бізнесу | ru_RU |
dc.subject | споживчий попит в умовах пандемії | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємств сфери ресторанного бізнесу | ru_RU |
dc.subject | управління запасами | ru_RU |
dc.subject | цифрові технології | ru_RU |
dc.title | Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МБА) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ван_Красноносова..pdf | 3,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.