Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29960
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іпполітова І. Я. | - |
dc.contributor.author | Кулинич І. Е. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-22T11:25:39Z | - |
dc.date.available | 2023-08-22T11:25:39Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Іпполітова І. Я. Якість обслуговування як ключовий фактор успіху підприємництва в сфері послуг / І. Я. Іпполітова, І. Е. Кулинич // Підприємництво та торгівля: сучасний стан і перспективи розвитку: матеріали ІІI Міжнар. наук.-практ. конф., 18–19 трав. 2023р. : тези допов. - Луцьк: Луцький національний технічний університет, 2023. – С. 155-157. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29960 | - |
dc.description.abstract | В тезах розглянуто роль якості обслуговування як ключового фактора успіху підприємництва в сфері послуг. Аналізується актуальність проблеми та вплив якості обслуговування на успішність підприємства. Досліджуються різні аспекти якісного сервісу, які безпосередньо впливають на ефективність роботи з клієнтами. Розглядається роль якості обслуговування у Total Quality Management (TQM) та підкреслюється важливість надання якісного сервісу у будь-яких бізнеса, які працюють у сфері обслуговування. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | сфера послуг | ru_RU |
dc.subject | конкуренція | ru_RU |
dc.subject | управління якістю | ru_RU |
dc.subject | організаційно-економічні фактори | ru_RU |
dc.subject | соціальні фактори | ru_RU |
dc.subject | Total Quality Management (TQM) | ru_RU |
dc.subject | маркетинг послуг | ru_RU |
dc.title | Якість обслуговування як ключовий фактор успіху підприємництва в сфері послуг | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іпполітова, Кулинич тези.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.