Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Парамонова Т. А. | - |
dc.contributor.author | Погуда Н. В | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-22T19:55:20Z | - |
dc.date.available | 2024-01-22T19:55:20Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Парамонова Т. А. Управління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для України / Т. А. Парамонова, Н. В. Погуда // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: матеріали І Всеукр. наук.-практ. Конференції, 14-15 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків : Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т», 2023. – Ч. 1. - С. 188-192. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена особливостям управління сезонними закладами харчування на прикладі Європейського Союзу. Розглянуто ключові стратегічні підходи до управління сезонними закладами, серед яких важливими визначено пропозиції сезонного меню, використання відповідної аналітики та максимізацію маркетингових зусиль. Акцентовано увагу на важливості впровадженя сезонного меню задля підвищення привабливості закладів харчування, а також визначенні професійних рейтингів у сфері ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | сезонні заклади | ru_RU |
dc.subject | управління рестораном | ru_RU |
dc.subject | сезонність | ru_RU |
dc.subject | розвиток туризму | ru_RU |
dc.subject | соціальні медіа | ru_RU |
dc.title | Управління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для України | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Парамонова_Погуда.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.