Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПарамонова Т. А.-
dc.contributor.authorПогуда Н. В-
dc.date.accessioned2024-01-22T19:55:20Z-
dc.date.available2024-01-22T19:55:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПарамонова Т. А. Управління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для України / Т. А. Парамонова, Н. В. Погуда // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: матеріали І Всеукр. наук.-практ. Конференції, 14-15 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків : Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т», 2023. – Ч. 1. - С. 188-192.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940-
dc.description.abstractРобота присвячена особливостям управління сезонними закладами харчування на прикладі Європейського Союзу. Розглянуто ключові стратегічні підходи до управління сезонними закладами, серед яких важливими визначено пропозиції сезонного меню, використання відповідної аналітики та максимізацію маркетингових зусиль. Акцентовано увагу на важливості впровадженя сезонного меню задля підвищення привабливості закладів харчування, а також визначенні професійних рейтингів у сфері ресторанного господарства.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectсезонні закладиru_RU
dc.subjectуправління рестораномru_RU
dc.subjectсезонністьru_RU
dc.subjectрозвиток туризмуru_RU
dc.subjectсоціальні медіаru_RU
dc.titleУправління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для Україниru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ПТТБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Парамонова_Погуда.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.