Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBlyznyuk T.-
dc.contributor.authorWang Honghai-
dc.date.accessioned2024-01-25T14:24:49Z-
dc.date.available2024-01-25T14:24:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationBlyznyuk T. The essence of “Social and communication technologies” concept in organization / T. Blyznyuk, Wang Honghai // Стратегічний менеджмент агропродовольчої сфери в умовах глобалізації економіки: безпека, інновації, лідерство : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 28 вересня 2023 р. : тези допов. - Полтава 2023. – P. 380-383.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31020-
dc.description.abstractThe essence of “social and communication technologies” concept is connected with the essence of “social communication” concept. The “social communication” concept is defined as a system of suspenseful interactions, which include ways, methods, features, principles of establishing and maintaining contacts based on professional and technological activities that are directly aimed at development, advancement, organization, improvement, modernization of the collaboration between various social institutions. The concept of “social and communication technologies” is analyzed from the various approaches, in particular, operational approach in the sphere of influence technologies, and social engineering approach.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectsocial and communication technologiesru_RU
dc.subjectsocial communicationru_RU
dc.subjectcommunicationru_RU
dc.subjectessence of “social and communication technologies”ru_RU
dc.titleThe essence of “Social and communication technologies” concept in organizationru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (МБА)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Близнюк, Ван Хунхай_Тези.pdf463,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.