Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБородін Є. С.-
dc.date.accessioned2024-06-14T09:48:42Z-
dc.date.available2024-06-14T09:48:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБородін Є. С. Проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни / Є. С. Бородін // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : Матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції. - Харків : Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2024. – С. 51-53.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992-
dc.description.abstractВизначено проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни, запропоновано шляхи їх вирішення.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectросійсько-українська війнаru_RU
dc.titleПроблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війниru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ПТТБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бородін.pdf283,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.