Методичні матеріали (МЕМ) : [137] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 61 до 80 з 137
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Організаційна поведінка: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний ІТ-менеджмент» другого (магістерського) рівняПіддубна Л. І.
2021Маркетинг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Міжнародна економіка» першого (бакалаврського) рівняАстахова І. Е.
2021Маркетинг : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівняАстахова І. Е.
2021Вступ до фаху : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівняПроскурніна Н. В.; Белявцева В. В.
2021Світове господарство і міжнародні економічні відносини : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівняБестужева С. В.; Козуб В. О.
2021Міжнародна економіка : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Міжнародна економіка» першого (бакалаврського) рівняБестужева С. В.
2021Економіка зарубіжних країн : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Міжнародна економіка» першого (бакалаврського) рівняПроскурніна Н. В.; Доброскок Ю. Б.
2021Зовнішньоекономічна діяльність підприємства: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівняКозуб В. О.
2021Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняКозуб В. О.
2021Комплексний консультаційний проєкт. Методичні рекомендації до виконання для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньо-професійної програми "Міжнародна економіка" першого (бакалаврського) рівняБестужева С. В.; Проскурніна Н. В.; Козуб В. О.
2021Менеджмент. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівняДзеніс О. О.
2020Міжнародні ринки товарів та послуг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняВеличко К. Ю.
2020Глобальна економіка : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» другого (магістерського) рівняСтаверська Т. О.; Козуб В. О.
2020Міжнародна логістична діяльність : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» першого (бакалаврського) рівняБестужева С. В.
2020Міжнародна економічна діяльність України : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» першого (бакалаврського) рівняБестужева С. В.
2020Міжнародні комерційні операції: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняКозуб В. О.
2020Міжнародний маркетинг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 051 «Економіка», 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівняШталь Т. В.; Плєханова Т. Є.; Зубко Д. О.
2020Міжнародні фінанси: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 051 «Економіка», 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівняРезнікова Т. О.
2020Міжнародна інвестиційна діяльність : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівняНікітіна А. В.
2020Міжнародний менеджмент. Практикум для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняПіддубна Л. І.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 61 до 80 з 137