Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35445
Назва: Планування та організація діяльності підприємства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми "Менеджмент інноваційної діяльності" першого (бакалаврського) рівня
Автори: Геращенко І. М.
Томах В. В.
Теми: планування
організація
діяльність
процес
підприємства
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Планування та організація діяльності підприємства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми "Менеджмент інноваційної діяльності" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. І. М. Геращенко, В. В. Томах ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,21 MБ). — Харків  : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 45 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр. : с. 39-40.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації щодо проєктування операційної системи, а саме: визначення типу операційної системи, форми організації виробництва, основних календарно-планових показників; побудови графіка роботи перероблювальної підсистеми; розрахунку основних техніко-економічних показників, вартісних витрат матеріалів, фонду оплати праці, собівартості та ціни виробу, економічної ефективності. Методичні рекомендації будуть сприяти набуттю майбутніми фахівцями професійних компетентностей для виконання управлінських завдань. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми "Менеджмент інноваційної діяльності" першого (бакалаврського) рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35445
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (МЛІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024-Геращенко І.М., Томах В.В. (2).pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.