Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТраченко Л. А.-
dc.date.accessioned2025-03-04T08:41:43Z-
dc.date.available2025-03-04T08:41:43Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationТраченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – № 2 (46). – С. 95-98.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646-
dc.description.abstractThe author's approach to the guestions of products guality management is considered; the block-scheme of effective guality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяuk_UA
dc.subjectуправління бізнес-процесамиuk_UA
dc.subjectуправління якістю продукціїuk_UA
dc.subjectміжнародні стандарти якостіuk_UA
dc.subjectстатистичні методи управління якістюuk_UA
dc.titleПідхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:№ 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
траченко.pdf628,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.