Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36648
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сисоєва А. | - |
dc.contributor.author | Крамаренко Д., Гіренко Н. | - |
dc.contributor.author | Гіренко Н. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T14:16:04Z | - |
dc.date.available | 2025-06-11T14:16:04Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Сисоєва А. Інноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіа / А. Сисоєва, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 275-278. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36648 | - |
dc.description.abstract | Представлено дослідження щодо розробки технології та рецептури здобної булочки з підвищеною харчовою цінністю шляхом заміни пшеничного борошна на борошно з насіння чіа. Проаналізовано унікальний хімічний склад насіння чіа, яке перевершує традиційні зернові культури за вмістом білка, жирів, біологічно активних речовин та не містить глютен. Обґрунтовано актуальність розробки технологій з використанням нетрадиційної сировини для виробництва продуктів харчування функціонального призначення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | здобні булочки | uk_UA |
dc.subject | борошно чіа | uk_UA |
dc.subject | функціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | безглютенові продукти | uk_UA |
dc.subject | збагачуючі добавки | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіа | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіа.pdf | 724,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.