Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36648
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСисоєва А.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д., Гіренко Н.-
dc.contributor.authorГіренко Н.-
dc.date.accessioned2025-06-11T14:16:04Z-
dc.date.available2025-06-11T14:16:04Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСисоєва А. Інноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіа / А. Сисоєва, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 275-278.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36648-
dc.description.abstractПредставлено дослідження щодо розробки технології та рецептури здобної булочки з підвищеною харчовою цінністю шляхом заміни пшеничного борошна на борошно з насіння чіа. Проаналізовано унікальний хімічний склад насіння чіа, яке перевершує традиційні зернові культури за вмістом білка, жирів, біологічно активних речовин та не містить глютен. Обґрунтовано актуальність розробки технологій з використанням нетрадиційної сировини для виробництва продуктів харчування функціонального призначення.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectздобні булочкиuk_UA
dc.subjectборошно чіаuk_UA
dc.subjectфункціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectбезглютенові продуктиuk_UA
dc.subjectзбагачуючі добавкиuk_UA
dc.titleІнноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.