Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37331
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернуха Т.-
dc.contributor.authorСнопченко М.-
dc.date.accessioned2025-10-01T11:00:17Z-
dc.date.available2025-10-01T11:00:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationРобоча програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти спеціальності D3 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівня / укладачі Т. Чернуха, М. Снопченко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37331-
dc.description.abstractВикладено зміст робочої програми виробничої практики та основні вимоги до її проходження. Наведено послідовність організації практичних завдань, методичну підтримку з боку керівників практики, закладу вищої освіти та підприємства (організації, установи), а також порядок взаємодії здобувачів із працівниками підприємства. Програма спрямована на формування у здобувачів системного розуміння завдань практичної діяльності, розвиток практичних навичок і компетентностей, необхідних для ефективної професійної діяльності в сфері міжнародного менеджменту. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності D3 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівня та викладачів, які є керівниками практики.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectміжнародний менеджментuk_UA
dc.subjectвиробнича практикаuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectкомпетентностіuk_UA
dc.subjectпрактичні навичкиuk_UA
dc.titleРобоча програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти спеціальності D3 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
поз.8ПП_Робоча_програма_виробничої_практики_2025.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.