Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37427Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Перерва П. Г. | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-10-23T12:11:48Z | - | 
| dc.date.available | 2025-10-23T12:11:48Z | - | 
| dc.date.issued | 2006 | - | 
| dc.identifier.citation | Перерва П. Г. Дослідження процесів реструктуризації та приватизації підприємств харчової промисловості / П. Г. Перерва // Економіка розвитку. – 2006. – № 3 (39). – С. 86-90. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37427 | - | 
| dc.description.abstract | In the article the results of research on privatization of beer and pastry enterprises are given. Schemes of the most effective privatization of food enterprises are offered. Conclusions on effective bringing in foreign investors info privatization process in Ukraine are made. | uk_UA | 
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA | 
| dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | uk_UA | 
| dc.subject | акціонування | uk_UA | 
| dc.subject | приватизація | uk_UA | 
| dc.subject | кондитерська промисловість | uk_UA | 
| dc.subject | ринок алкогольних напоїв | uk_UA | 
| dc.title | Дослідження процесів реструктуризації та приватизації підприємств харчової промисловості | uk_UA | 
| dc.type | Article | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | № 3 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| перерва.pdf | 665,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
