Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шефер Ю. О. | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T21:24:53Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T21:24:53Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Шефер Ю. О. Використання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусів / Ю.О. Шефер, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 125-127. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685 | - |
| dc.description.abstract | Визначено, що комплексна переробка вторинних продуктів рибної промисловості та аквакультури є перспективним напрямом для створення інноваційних харчових продуктів. Запропонована технологія соусу на основі кісток, шкіри, луски риби та панцирів ракоподібних дозволяє раціонально використовувати цінні біоресурси, які раніше вважалися відходами. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | вторинні біоресурси | uk_UA |
| dc.subject | соус | uk_UA |
| dc.subject | продукти переробки прісноводних гідробіонтів | uk_UA |
| dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
| dc.title | Використання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусів | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Appears in Collections: | Статті студентів (ГРБКТ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Шефер.pdf | 365,4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.