Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШефер Ю. О.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.date.accessioned2025-11-19T21:24:53Z-
dc.date.available2025-11-19T21:24:53Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationШефер Ю. О. Використання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусів / Ю.О. Шефер, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 125-127.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685-
dc.description.abstractВизначено, що комплексна переробка вторинних продуктів рибної промисловості та аквакультури є перспективним напрямом для створення інноваційних харчових продуктів. Запропонована технологія соусу на основі кісток, шкіри, луски риби та панцирів ракоподібних дозволяє раціонально використовувати цінні біоресурси, які раніше вважалися відходами.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectвторинні біоресурсиuk_UA
dc.subjectсоусuk_UA
dc.subjectпродукти переробки прісноводних гідробіонтівuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.titleВикористання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті студентів (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Шефер.pdf365,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.