Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38149
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлюк Н. В.-
dc.date.accessioned2025-12-16T22:52:51Z-
dc.date.available2025-12-16T22:52:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМихайлюк Н. В. Міжкультурна комунікація в професійному середовищі / Н. В. Михайлюк // Міжкультурна комунікація в мультимодальному середовищі: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. онлайн-конф., 29 жовтня 2025 р. - Івано-Франківськ: Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу Інститут гуманітарної підготовки та державного управління, 2025. - С. 46-49.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38149-
dc.description.abstractПрофесійна культура фахівця економічної галузі передбачає дотримання мовленнєвого етикету спілкування, де етикет розглядається як «правила поведінки спілкування людей у суспільстві, зовнішній вияв відносин між людьми». Етичний аспект мовленнєвої культури характеризується вмілим вживанням типових формул вітання, побажання, запрошення, прощання. Використання мовних етичних шаблонів породжує довіру і повагу співрозмовника. З виходом економічної галузі на зовнішній ринок посилюється необхідність вивчення національних особливостей ділового етикету різних країн та розвиток навичок міжкультурної комунікації. Володіння навичками міжкультурної комунікації, яка передбачає обмін інформацією і думками між представниками різних культур, допомагає розвивати міжнародний бізнес та налагоджувати економічні зв’язки між країнами.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectпрофесійна культураuk_UA
dc.subjectмовленнєвий етикетuk_UA
dc.subjectміжкультурна комунікаціяuk_UA
dc.subjectпрофесійне середовищеuk_UA
dc.titleМіжкультурна комунікація в професійному середовищіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті ( ІММК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Михайлюк_Збірник_матеріалів_конференції_ІФНТУНГ.pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.