Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Просмотр собрания по группе - Авторы Черевична Н. І.
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заголовку
по дате выпуска
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
Все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результаты 1 по 11 из 11
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні
Черевична Н. І.
;
Тимченко К. І.
2023
Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнес
Черевична Н. І.
;
Хомутовська Ж. А.
2023
Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу
Черевична Н. І.
;
Подушко Ю. О.
2024
Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців
Черевична Н. І.
;
Грін Н. М.
;
Герошенко І. О.
2024
Сучасний стан і перспективи впровадження цифрових технологій у вищу освіту
Черевична Н. І.
2023
Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства
Черевична Н. І.
;
Середенко В. В.
2024
Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2023
Інновації у готельно-ресторанному бізнесі
Черевична Н. І.
;
Тітова Е. В.
2024
Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
2024
Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.