Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32727
Название: | Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців |
Авторы: | Черевична Н. І. Грін Н. М. Герошенко І. О. |
Ключевые слова: | сухі пайки армійський раціон снекові енергетичні батончики повітряні зерна ячменю енергетична цінність харчування |
Дата публикации: | 2024 |
Библиографическое описание: | Черевична Н. І. Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців / Н. І. Черевична, Н. М. Грін, І. О.Герошенко // Економіка та суспільство. - 2024. - Вип. 59. |
Краткий осмотр (реферат): | У статті досліджено перспективи розроблення рецептурного складу та технології снекових батончиків підвищеної харчової та енергетичної цінності, багатих на вітамінно-мінеральні компоненти, і доцільність включення їх у раціон сухих пайків для військовослужбовців. Наведено результати оцінювання якості розроблених виробів порівняно з продуктами-аналогами вітчизняного виробництва. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32727 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБКТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черевична Н.І._Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців.pdf | 255,46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.