Просмотр собрания по группе - Авторы Volkovska I. V.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 12 из 12
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Ведення управлінського обліку витрат на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2019Калькулювання собівартості нового виду продукції за етапами життєвого циклу в системі управлінського облікуКурган Н. В.; Волковська Я. В.; Волковская Я. В.; Kurgan N. V.; Volkovska I. V.
2017Оптимізація витрат на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2017Організація управлінського обліку на підприємствах готельно-ресторанного комплексуВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2017Особливості робочого плану рахунків для цілей управлінського обліку на підприємствах готельно-ресторанного комплексуВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2017Проверка состояния управленческого учёта на предприятииВолковская Я. В.; Волковська Я. В.; Volkovska I. V.
2018Роль стратегічного управлінського обліку в управлінні підприємствомСахаров П. О.; Волковська Я. В.; Сахаров П. А.; Волковская Я. В.; Sakharov P. O.; Volkovska I. V.
2017Систематизація принципів управлінського обліку на підприємствіВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2019Формування збалансованої системи показників як частини управлінського обліку на підприємствіВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2017Формування моделі стратегічної карти підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2017Формування управлінської звітності на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2017Шляхи скорочення витрат на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.