Просмотр собрания по группе - Тема готельний бізнес

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 14 из 14
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017The development of analitical base for travel and hotel business competitive managementKozubova N. V.; Козубова Н. В.; Козубова Н. В.
2017The development of analitical base for travel and hotel business competitive managementKozubova N. V.; Козубова Н. В.; Козубова Н. В.
2023Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в УкраїніЧеревична Н. І.; Тимченко К. І.
2023Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнесЧеревична Н. І.; Хомутовська Ж. А.
2020Готельний бізнес: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняКозубова Н. В.
2021Майбутнє сфери hospitality: аналітичний огляд 2020 року та перспективи розвиткуПогуда Н. В.
2021Методи оцінки персоналу на підприємствах туристичного та готельного бізнесуПогуда Н. В.
2015Механізми управління інноваційними структурами ринку туристичних послугПрокопішина О. В.; Прокопишина Е. В.; Prokopishyna O. V.
2015Обґрунтування управлінського вибору форми оплати праці персонала підприємств туристично-готельної справиПрокопішина О. В.; Теплова О. М.; Прокопишина Е. В.; Теплова О. М.; Prokopishyna O. V.; Teplova O. M.
2022Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послугДавидова О.; Сисоєва С.
2012ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУФарйон О. О.
2023Роль стандартизації у підвищенні якості послуг гостинностіБезсонний В. Л.; Хозін О. О.
2021Системи бронювання у туризмі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняПогуда Н. В.
2024Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняЧеревична Н. І.