Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11502
Назва: Оцінка балансу тепла при різанні
Інші назви: Оценка баланса тепла при резании
Estimation of the heat balance in cutting
Автори: Новіков Ф. В.
Гершиков І. В.
Новиков Ф. В.
Гершиков И. В.
Novikov F. V.
Gershikov I. V.
Теми: різання матеріалів
баланс тепла
шліфування
точіння
температура різання
резание материалов
баланс тепла
шлифование
точение
температура резания
cutting materials
heat balance
grinding
turning
cutting temperature
blade processing
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Оцінка балансу тепла при різанні // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: Тези доповідей XХІІ міжнародної науково-практичної конференції, 15–17 жовтня 2014 р., Харків / за ред. проф. Товажнянського Л. Л. – Харків, НТУ “ХПІ”. – Ч. 1. – С. 144.
Короткий огляд (реферат): Виконано оцінку балансу тепла при різанні матеріалів. Установлено, що при шліфуванні основна частина тепла йде в деталь, а при точінні - у стружку. Це вказує на можливість зниження температури різання й підвищення якості при лезовій обробці
Произведена оценка баланса тепла при резании материалов. Установлено, что при шлифовании основная часть тепла уходит в деталь, а при точении – в стружку. Это указывает на возможность снижения температуры резания и повышения качества при лезвийной обработке
Produced heat balance score when cutting materials. It was found that when grinding the bulk of the heat goes into the detail, but when turning - in chips. This indicates the possibility of reducing the cutting temperature and improve processing if the blade
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11502
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
488 статья.pdf163,22 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.