Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11621
Title: | Условия создания конкурентоспособной машиностроительной продукции |
Other Titles: | Terms of competitive engineering products Умови створення конкурентоспроможної машинобудівної продукції |
Authors: | Новіков Д. Ф. Бєнін Є. Ю. Novikov D. F. Benin E. Y. Новиков Д. Ф. Бенин Е. Ю. |
Keywords: | собівартість обробки трудомісткість обробки конкурентоспроможна продукція cost of processing competitive products complexity of processing себестоимость обработки конкурентоспособная продукция трудоемкость обработки |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХНЕУ |
Citation: | Новіков Д. Ф. Умови створення конкурентоспроможної машинобудівної продукції / Д.Ф. Новіков, Є.Ю. Бєнін // Управління розвитком: зб. наук. робіт. – Х.: ХНЕУ, 2013. – № 2(142). – С. 90–92 |
Abstract: | Разработана математическая модель определения себестоимости механической обработки зубчатых колес редукторов шахтных конвейеров и доказана возможность ее существенного уменьшения за счет увеличения производительности обработки путем применения новых прогрессивных зубошлифовальных станков. A mathematical model for determining the cost of machining gear reducers underground mining and proved the possibility of its substantial reduction by the increase of the processing capacity by using new progressivetion gear grinding machines. Розроблено математичну модель визначення собівартості механічної обробки зубчастих коліс редукторів шахтних конвеєрів і доведена можливість її істотного зменшення за рахунок збільшення продуктивності обробки шляхом застосування нових прогресивних зубошліфувальних верстатів. |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11621 |
Appears in Collections: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Новиков Д.Ф., Бенин Е.Ю. -ХНЭУ - УКР -студ. конф.pdf | 116,15 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.