Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11635
Назва: Товарознавство : навч. посібник
Інші назви: Commodity: Proc. manual
Товароведение : учеб. пособие
Автори: Гриньова В. М.
Дудко П. Д.
Крюк А. Г.
Савченко М. Ф.
Шкурупій В. Г.
Браташевський О. Ю.
Grinyova V. M.
Dudko P. D.
Kriuk A. G.
Savchenko M. F.
Shkurupiy V. G.
Bratashevsky A. Y.
Гринева В. Н.
Савченко Н. Ф.
Шкурупий В. Г.
Браташевский А. Ю.
Теми: товарознавство
споживчі властивості товарів
інноваційні процеси
сорт товару
товарна інформаційна система
паливо
мастильні матеріали
метали
commodity
consumer properties of products
innovative processes
product variety
product information systems
fuel and lubricants
metals
товароведение
потребительские свойства товаров
инновационные процессы
сорт товара
товарная информационная система
топливо
смазочные материалы
металлы
Дата публікації: 2005
Видавництво: ИД «ИНЖЭК»
Бібліографічний опис: Товароведение : учеб. пособие / под ред. П. Д. Дудко, А. Г. Крюка. – X.: ИД «ИНЖЭК», 2005. – 456 с. (Русск. яз.)
Короткий огляд (реферат): Системно изложены основные понятия товароведения, теоретические и практические вопросы изучения потребительских свойств товаров, технологии производства с учетом инновационных процессов для товаров производственно-технического назначения. Для студентов и слушателей экономических специальностей вузов, а также всех тех, кто интересуется вопросами товароведения как науки и образовательной дисциплины, способствующей обустройству жизни людей.
Systemically presents the basic concepts of commodity research, theoretical and practical aspects of studying consumer properties of products, production technology based on innovative processes for goods for industrial purposes. For students and students of economic specialties of high schools, as well as all those who are interested in the science of commodity research and educational distsipliny conducive arrangement of people's lives.
Системно викладені основні поняття товарознавства, теоретичні та практичні пи¬тання вивчення споживчих властивостей товарів, технології виробництва з урахуван¬ням інноваційних процесів для товарів виробничо-технічного призначення. Для студентів і слухачів економічних спеціальностей вузів, а також усіх тих, хто цікавиться питаннями товарознавства як науки і освітньої дисципліни, що сприяє об¬лаштуванню життя людей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11635
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТовароведениеЖК.pdf1,01 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.