Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11761
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНовіков Ф. В.-
dc.contributor.authorРябенков І. О.-
dc.contributor.authorНовиков Ф. В.-
dc.contributor.authorРябенков И. А.-
dc.contributor.authorNovikov F. V.-
dc.contributor.authorRyabenkov I. O.-
dc.date.accessioned2016-05-19T08:10:38Z-
dc.date.available2016-05-19T08:10:38Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationТеоретичний аналіз умов підвищення якості обробки за температурним критерієм // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – “Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні”. – Харків: ХНТУСГ, 2007. – Вип. 61. – С. 164–171.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11761-
dc.description.abstractТеоретично обґрунтовано умови підвищення якості обробки за рахунок зменшення товщини дефектного шару оброблюваної деталі на основі використання розробленої математичної моделі визначення температури при шліфуванні, що враховує розподіл тепла, яке йде в стружки, що утворюються, і оброблювану деталь. Подано практичні рекомендаціїen_US
dc.description.abstractТеоретически обоснованы условия повышения качества обработки за счет уменьшения толщины дефектного слоя обрабатываемой детали на основе использования разработанной математической модели определения температуры при шлифовании, учитывающей распределение тепла, уходящего в образующиеся стружки и обрабатываемую деталь. Даны практические рекомендацииen_US
dc.description.abstractTheoretically substantiated conditions to improve the quality of processing by reducing the thickness of the defect layer of the workpiece based on the use of the developed mathematical model for determining the temperature during grinding, which takes into account the distribution of heat, generated in the passing chips and workpiece. Practical recommendationsen_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherХНТУСГen_US
dc.subjectматематична модельen_US
dc.subjectякість обробкиen_US
dc.subjectтемпературний критерійen_US
dc.subjectтемпература при шліфуванніen_US
dc.subjectрозподіл теплаen_US
dc.subjectстружкиen_US
dc.subjectматематическая модельen_US
dc.subjectкачество обработкиen_US
dc.subjectтемпературный критерийen_US
dc.subjectтемпература при шлифованииen_US
dc.subjectраспределение теплаen_US
dc.subjectстружкиen_US
dc.subjectmathematical modelen_US
dc.subjectquality of treatmenten_US
dc.subjecttemperature testen_US
dc.subjecttemperature during grindingen_US
dc.subjectheat distributionen_US
dc.subjectchipsen_US
dc.titleТеоретичний аналіз умов підвищення якості обробки за температурним критеріємen_US
dc.title.alternativeТеоретический анализ условий повышения качества обработки по температурному критериюen_US
dc.title.alternativeTheoretical analysis of the conditions for improving the quality of the processing temperature criterionen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
247 Новиков Ф.В., Рябенков И.А.pdf266,86 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.