Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11763
Назва: | Напряженное состояние режущего зерна алмазного круга при шлифовании |
Інші назви: | Напружений стан різального зерна алмазного круга при шліфуванні Stress state of the cutting grain diamond wheel for grinding |
Автори: | Новиков Ф. В. Ковальчук А. Н. Новіков Ф. В. Ковальчук О. М. Novikov F. V. Kovalchuk O. M. |
Теми: | шлифование алмазный круг режущее зерно зернистость алмазного порошка напряженное состояние окружности одинаковых напряжений теория упругости шліфування алмазний круг різальне зерно зернистість алмазного порошку напружений стан окружності однакових напружень теорія пружності grinding diamond grinding wheel cutting the grain grain diamond powder the stress state the circumference of the same voltage the theory of elasticity |
Дата публікації: | 2005 |
Бібліографічний опис: | Новиков Ф. В. Напряженное состояние режущего зерна алмазного круга при шлифовании / Ф. В. Новиков, А. Н. Ковальчук / Вестник НТУ ”ХПИ”: Сборник научных трудов. Тематический выпуск: Технологии в машиностроении. – Харьков: НТУ “ХПИ”, 2005. − № 24. – С. 158–164. |
Короткий огляд (реферат): | В работе проведен анализ напряженного состояния режущего зерна (в форме конуса и шара) алмазного круга при шлифовании с применением фундаментальных решений теории упругости. У роботі проведено аналіз напруженого стану різального зерна (у формі конуса й кулі) алмазного круга при шліфуванні із застосуванням фундаментальних рішень теорії пружності. The paper analyzes the stress state of the cutting grain (in the form of a cone and ball) diamond wheel for grinding with the use of fundamental solutions of elasticity theory. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11763 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Новиков Ф. В. (214), Ковальчук А. Н.pdf | 213,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.