Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12584
Название: | Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості |
Авторы: | Губіна В. В. |
Ключевые слова: | ефективність підприємство фактори підвищення ефективності конкурентоспроможність інтеграція інновація механізми розвитку центр стимулювання інновацій |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Губіна В. В. Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: [монографія] / В. В. Губіна // Харків: Панов, 2015. – 204 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії розроблено механізм підвищення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості на основі управління ресурсозберігаючою діяльністю, що базується на принципах раціональності й програмно-цільового підходу, реалізує комплекс заходів з підвищення ефективності управління ресурсозберігаючою діяльністю на основі використання сукупності організаційно-управлінських і технологічних ресурсозберігаючих нововведень, створюваних і освоюваних підприємством, і реалізованих на принципах адаптації й раціональності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12584 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Губина В.В._Монография.pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.