Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12655
Название: Контролінг виробничої діяльності сучасних підприємств
Авторы: Матвієнко-Біляєва Г. Л.
Ключевые слова: контролінг
виробнича діяльність
сучасне підприємство
контролінг виробничої діяльності
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Матвієнко-Біляєва Г. Л. Контролінг виробничої діяльності сучасних підприємств / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Управління розвитком. - 2015. - Випуск 4. - С. 75 - 80.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сутність поняття «контролінг», його розвиток та становлення в сучасних умовах господарювання. Визначено, що однією з основних та визначальних функцій управління будь-якого сучасного підприємства є контролінг за його виробничо-господарською діяльністю. Контролінг розглянуто як особливу функцію управління, що синтезує, інтегрує і координує основні функції управління діяльністю підприємства з метою досягнення стратегічних і тактичних цілей в умовах невизначеності та мінливості зовнішнього середовища. Визначено, що виробнича діяльність являє собою сукупність трудових і природних процесів, спрямованих на виготовлення готової продукції, заданої якості, асортименту та в установлений термін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12655
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матвиенко-Беляева Г.Л._статья.pdf253,67 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.