Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12932
Назва: Обоснование условий повышения качества обработки на основе анализа мгновенной и средней температур при шлифовании
Інші назви: Обґрунтування умов підвищення якості обробки на основі аналізу миттєвої та середньої температур при шліфуванні
Substantiation of conditions to improve the quality of processing based on the analysis of instantaneous and average temperatures during grinding
Автори: Новиков Ф. В.
Рябенков И. А.
Нежебовский В. В.
Новіков Ф. В.
Рябенков І. О.
Нежебовський В. В.
Novikov F. V.
Ryabenkov I. O.
Nezhebovsky V. V.
Теми: шлифование
качество обработки
мгновенная и средняя температуры
математическая модель
поверхностный слой обрабатываемой детали
шліфування
якість обробки
миттєва та середня температури
математична модель
поверхневий шар оброблюваної деталі
grinding
machining quality
instantaneous and average temperature
mathematical model
the surface layer of the workpiece
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Новиков Ф. В. Обоснование условий повышения качества обработки на основе анализа мгновенной и средней температур при шлифовании / Ф. В. Новиков, И. А. Рябенков, В. В. Нежебовский // Современные инструментальные системы, информационные технологии и инновации [Текст]: материалы VI Международной научно-технической конференции: в 2 частях. – Курск: Курск. гос. техн. ун-т, 2008. – Ч. 1. – С. 212 − 217.
Короткий огляд (реферат): Приведены результаты исследований тепловой напряженности процесса шлифования и выбора оптимальных условий обработки по температурному критерию. Приведенная в работе математическая модель определения мгновенной и средней температур и глубин их проникновения в поверхностный слой обрабатываемой детали позволяет научно обоснованно подойти к выбору условий повышения качества и производительности обработки.
Наведено результати досліджень теплової напруженості процесу шліфування і вибору оптимальних умов обробки за температурним критерієм. Наведена в роботі математична модель визначення миттєвої та середньої температур і глибин їх проникнення в поверхневий шар оброблюваної деталі дозволяє науково обґрунтовано підійти до вибору умов підвищення якості та продуктивності обробки.
The results of studies of heat intensity grinding process and the choice of optimal conditions for thermal processing criteria. The information contained in the mathematical model of determining the instantaneous and average temperatures and depth of their penetration into the surface layer of the workpiece allows scientifically approach to the selection conditions to improve the quality and processing performance.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12932
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
270 Новиков Ф.В., Рябенков И.А.pdf506,69 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.