Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13044
Назва: Программа курса "Основы технологических систем" для студентов специальности 7.050201 всех форм обучения
Інші назви: Програма курсу "Основи технологічних систем" для студентів спеціальності 7.050201 усіх форм навчання
Program of course of "Basis of the technological systems" for the students of speciality 7.050201 all forms of education
Автори: Крюк А. Г.
Савченко Н. Ф.
Чистяк В. Г.
Крюк А. Г.
Савченко Н. Ф.
Чистяк В. Г.
Kriuk А. G.
Savchenko M. F.
Chistyak V. G.
Теми: технологическая документация
конструирование деталей
технологічна документація
конструювання деталей
technological documentation
constructing of details
Дата публікації: 2002
Видавництво: XНЭУ
Бібліографічний опис: Программа курса "Основы технологических систем" для студентов специальности 7.050201 всех форм обучения / cоcт. А. Г. Крюк, Н. Ф. Савченко, В. Г. Чистяк. — Харьков: XНЭУ, 2002. — 24 с.
Короткий огляд (реферат): Цель курса «Основы технологических систем» - формирование у студентов экономических специальностей теоретических знаний и практических навыков, необходимых для понимания особенностей функционирования разнообразных технологических систем для преобразования объектов материального мира: как материалов, заготовок и полуфабрикатов, так и энергии и информации.
Мета курсу "Основи технологічних систем" - формування у студентів економічних спеціальностей теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для розуміння особливостей функціонування різноманітних технологічних систем для перетворення об'єктів матеріального світу : як матеріалів, заготівель і напівфабрикатів, так і енергії і інформації.
An aim of course of "Basis of the technological systems" is forming for the students of economic specialities of the theoretical knowledge and practical skills, necessary for understanding of features of functioning of the various technological systems for transformation of objects of the material world, : both materials, purveyances and ready-to-cook products and also an energy and information.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13044
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М5.pdf257,93 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.