Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13622
Title: Методические указания к выполнению лабораторных работ по курсу "Технология машиностроительного производства". Раздел "Резание металлов". Для студентов специальности 07.01 всех форм обучения
Other Titles: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт по курсу "Технологія машинобудівного виробництва". Розділ "Різання металів". Для студентів спеціальності 07.01 усіх форм навчання
Methodical textbook for implementation of laboratory works of course "Technology of machine-building production". A division "Cutting of metals". For the students of speciality 07.01 all forms of education
Authors: Добровольский А. В.
Добровольський О. В.
Dobrovolski O. V.
Keywords: режим резания
тип реза
режим різання
тип різання
cutting mode
cutting type
Issue Date: 1992
Publisher: ХИЭИ
Citation: Методические указания к выполнению лабораторных работ по курсу "Технология машиностроительного производства". Раздел "Резание металлов". Для студентов специальности 07.01 всех форм обучения / Сост А. В. Добровольский. – Харьков: ХИЭИ, 1992. – 53 с. (Русск. яз.)
Abstract: Данное пособие позволяет изучить различные типы и конструктивные элементы резцов, их геометрические параметры, основные типы точения, режимы резания и их влияние на температуру и силу резания.
Цей посібник дозволяє вивчити різні типи і конструктивні елементи різців, їх геометричні параметри, основні типи точіння, режими різання і їх вплив на температуру і силу різання.
This manual allows to study different types and structural elements of chisels, their geometrical parameters, basic types of sharpening, cutting modes and their influence on a temperature and cutting force.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13622
Appears in Collections:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МТП - Добровольский А.В. 1992 ХИЭИ .pdf58,98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.