Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13712
Название: Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі
Другие названия: Разработка мероприятий по повышению эффективности деятельности предприятий пищевой отрасли
Development of measures to improve the performance of enterprises in the food industry
Авторы: Кіріченко К. А.
Кириченко К. А.
Kirichenko K. A.
Ключевые слова: харчова галузь
ефективність діяльності підприємства
зниження витрат на виробництво та реалізацію продукції
якість продукції
інновації
пищевая отрасль
эффективность деятельности предприятия
снижение затрат на производство и реализацию продукции
качество продукции
инновации
food industry
the efficiency of enterprises
reduce the cost of production and sales
product quality
innovation
Дата публикации: 2016
Издательство: НТМТ
Библиографическое описание: Кіріченко К.А. Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі / К.А. Кіріченко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ. – С. 565 – 570.
Краткий осмотр (реферат): The features of the current state of the food industry and the proposed list of activities, implementation of which will improve the efficiency of their work, namely: search ways to reduce the consumption of fuel and energy resources; sourcing cheaper raw materials; pricing optimization processes and the like.
Исследованы особенности современного состояния предприятий пищевой отрасли и предложен перечень мероприятий, внедрение которых позволит повысить эффективность их деятельности, а именно: поиск направлений снижения потребления топливно-энергетических ресурсов; поиск поставщиков более дешевого сырья; оптимизация процессов ценообразования и тому подобное.
Досліджено особливості сучасного стану підприємств харчової галузі та запропоновано перелік заходів, впровадження яких дозволить підвищити ефективність їх діяльності, а саме: пошук напрямків зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів; пошук постачальників більш дешевшої сировини; оптимізація процесів ціноутворення тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13712
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кириченко_тезисы.pdf261,34 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.