Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13712
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКіріченко К. А.-
dc.contributor.authorКириченко К. А.-
dc.contributor.authorKirichenko K. A.-
dc.date.accessioned2016-09-05T07:53:04Z-
dc.date.available2016-09-05T07:53:04Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКіріченко К.А. Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі / К.А. Кіріченко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ. – С. 565 – 570.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13712-
dc.description.abstractThe features of the current state of the food industry and the proposed list of activities, implementation of which will improve the efficiency of their work, namely: search ways to reduce the consumption of fuel and energy resources; sourcing cheaper raw materials; pricing optimization processes and the like.en_US
dc.description.abstractИсследованы особенности современного состояния предприятий пищевой отрасли и предложен перечень мероприятий, внедрение которых позволит повысить эффективность их деятельности, а именно: поиск направлений снижения потребления топливно-энергетических ресурсов; поиск поставщиков более дешевого сырья; оптимизация процессов ценообразования и тому подобное.en_US
dc.description.abstractДосліджено особливості сучасного стану підприємств харчової галузі та запропоновано перелік заходів, впровадження яких дозволить підвищити ефективність їх діяльності, а саме: пошук напрямків зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів; пошук постачальників більш дешевшої сировини; оптимізація процесів ціноутворення тощо.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНТМТen_US
dc.subjectхарчова галузьen_US
dc.subjectефективність діяльності підприємстваen_US
dc.subjectзниження витрат на виробництво та реалізацію продукціїen_US
dc.subjectякість продукціїen_US
dc.subjectінноваціїen_US
dc.subjectпищевая отрасльen_US
dc.subjectэффективность деятельности предприятияen_US
dc.subjectснижение затрат на производство и реализацию продукцииen_US
dc.subjectкачество продукцииen_US
dc.subjectинновацииen_US
dc.subjectfood industryen_US
dc.subjectthe efficiency of enterprisesen_US
dc.subjectreduce the cost of production and salesen_US
dc.subjectproduct qualityen_US
dc.subjectinnovationen_US
dc.titleРозробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузіen_US
dc.title.alternativeРазработка мероприятий по повышению эффективности деятельности предприятий пищевой отраслиen_US
dc.title.alternativeDevelopment of measures to improve the performance of enterprises in the food industryen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кириченко_тезисы.pdf261,34 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.