Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13712
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіріченко К. А. | - |
dc.contributor.author | Кириченко К. А. | - |
dc.contributor.author | Kirichenko K. A. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-05T07:53:04Z | - |
dc.date.available | 2016-09-05T07:53:04Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Кіріченко К.А. Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі / К.А. Кіріченко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ. – С. 565 – 570. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13712 | - |
dc.description.abstract | The features of the current state of the food industry and the proposed list of activities, implementation of which will improve the efficiency of their work, namely: search ways to reduce the consumption of fuel and energy resources; sourcing cheaper raw materials; pricing optimization processes and the like. | en_US |
dc.description.abstract | Исследованы особенности современного состояния предприятий пищевой отрасли и предложен перечень мероприятий, внедрение которых позволит повысить эффективность их деятельности, а именно: поиск направлений снижения потребления топливно-энергетических ресурсов; поиск поставщиков более дешевого сырья; оптимизация процессов ценообразования и тому подобное. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено особливості сучасного стану підприємств харчової галузі та запропоновано перелік заходів, впровадження яких дозволить підвищити ефективність їх діяльності, а саме: пошук напрямків зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів; пошук постачальників більш дешевшої сировини; оптимізація процесів ціноутворення тощо. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НТМТ | en_US |
dc.subject | харчова галузь | en_US |
dc.subject | ефективність діяльності підприємства | en_US |
dc.subject | зниження витрат на виробництво та реалізацію продукції | en_US |
dc.subject | якість продукції | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.subject | пищевая отрасль | en_US |
dc.subject | эффективность деятельности предприятия | en_US |
dc.subject | снижение затрат на производство и реализацию продукции | en_US |
dc.subject | качество продукции | en_US |
dc.subject | инновации | en_US |
dc.subject | food industry | en_US |
dc.subject | the efficiency of enterprises | en_US |
dc.subject | reduce the cost of production and sales | en_US |
dc.subject | product quality | en_US |
dc.subject | innovation | en_US |
dc.title | Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі | en_US |
dc.title.alternative | Разработка мероприятий по повышению эффективности деятельности предприятий пищевой отрасли | en_US |
dc.title.alternative | Development of measures to improve the performance of enterprises in the food industry | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кириченко_тезисы.pdf | 261,34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.