Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13712
Название: | Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі |
Другие названия: | Разработка мероприятий по повышению эффективности деятельности предприятий пищевой отрасли Development of measures to improve the performance of enterprises in the food industry |
Авторы: | Кіріченко К. А. Кириченко К. А. Kirichenko K. A. |
Ключевые слова: | харчова галузь ефективність діяльності підприємства зниження витрат на виробництво та реалізацію продукції якість продукції інновації пищевая отрасль эффективность деятельности предприятия снижение затрат на производство и реализацию продукции качество продукции инновации food industry the efficiency of enterprises reduce the cost of production and sales product quality innovation |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | НТМТ |
Библиографическое описание: | Кіріченко К.А. Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі / К.А. Кіріченко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ. – С. 565 – 570. |
Краткий осмотр (реферат): | The features of the current state of the food industry and the proposed list of activities, implementation of which will improve the efficiency of their work, namely: search ways to reduce the consumption of fuel and energy resources; sourcing cheaper raw materials; pricing optimization processes and the like. Исследованы особенности современного состояния предприятий пищевой отрасли и предложен перечень мероприятий, внедрение которых позволит повысить эффективность их деятельности, а именно: поиск направлений снижения потребления топливно-энергетических ресурсов; поиск поставщиков более дешевого сырья; оптимизация процессов ценообразования и тому подобное. Досліджено особливості сучасного стану підприємств харчової галузі та запропоновано перелік заходів, впровадження яких дозволить підвищити ефективність їх діяльності, а саме: пошук напрямків зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів; пошук постачальників більш дешевшої сировини; оптимізація процесів ціноутворення тощо. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13712 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кириченко_тезисы.pdf | 261,34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.