Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13712
Назва: Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі
Інші назви: Разработка мероприятий по повышению эффективности деятельности предприятий пищевой отрасли
Development of measures to improve the performance of enterprises in the food industry
Автори: Кіріченко К. А.
Кириченко К. А.
Kirichenko K. A.
Теми: харчова галузь
ефективність діяльності підприємства
зниження витрат на виробництво та реалізацію продукції
якість продукції
інновації
пищевая отрасль
эффективность деятельности предприятия
снижение затрат на производство и реализацию продукции
качество продукции
инновации
food industry
the efficiency of enterprises
reduce the cost of production and sales
product quality
innovation
Дата публікації: 2016
Видавництво: НТМТ
Бібліографічний опис: Кіріченко К.А. Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі / К.А. Кіріченко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ. – С. 565 – 570.
Короткий огляд (реферат): The features of the current state of the food industry and the proposed list of activities, implementation of which will improve the efficiency of their work, namely: search ways to reduce the consumption of fuel and energy resources; sourcing cheaper raw materials; pricing optimization processes and the like.
Исследованы особенности современного состояния предприятий пищевой отрасли и предложен перечень мероприятий, внедрение которых позволит повысить эффективность их деятельности, а именно: поиск направлений снижения потребления топливно-энергетических ресурсов; поиск поставщиков более дешевого сырья; оптимизация процессов ценообразования и тому подобное.
Досліджено особливості сучасного стану підприємств харчової галузі та запропоновано перелік заходів, впровадження яких дозволить підвищити ефективність їх діяльності, а саме: пошук напрямків зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів; пошук постачальників більш дешевшої сировини; оптимізація процесів ціноутворення тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13712
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кириченко_тезисы.pdf261,34 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.