Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14436
Назва: Методичний підхід до оцінки стану ринку праці молоді
Автори: Назарова Г. В.
Касьмін Д. С.
Теми: ринок праці молоді
попит
пропозиція
соціально-трудові відносини
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Назарова Г. В. Методичний підхід до оцінки стану ринку праці молоді / Г. В. Назарова, Д. С. Касьмін // Економіка і організація управління. – 2016. – № 1 (21). – С. 150 – 159.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано методичний підхід до оцінки стану ринку праці молоді, як базиса координації та узгодження параметрів ринку праці молоді та освітніх послуг органами виконавчої та представницької влади спільно з навчальними закладами. Методом експертних оцінок сформовано перелік показників оцінки стану ринку праці молоді та класифікації за ступенем впливу. Розраховано інтегральний показник та часткові показники оцінки стану ринку праці молоді методом таксономічного аналізу, який характеризує стан розвитку ринку праці молоді у регіонах України. Виділено групи регіонів із гарним, задовільним, проблемним та кризовим станом є основою для здійснення подальших досліджень в напрямі визначення та аналізу взаємозв’язків між окремими показниками які найбільшим чином впливають на рівень зайнятості молоді на ринку праці, та формування інституціональних обмежень щодо рівня безробіття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14436
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назарова, Касьмін.pdf594,46 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.