Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14636
Название: Аналіз факторів забезпечення конкурентних переваг підприємств молокопереробної галузі України
Авторы: Іпполітова І. Я.
Романова А. В.
Ключевые слова: конкурентоспроможність
конкурентні переваги
фактори забезпечення конкурентних переваг
джерела формування конкурентних переваг
молокопереробна галузь
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Іпполітова І. Я. Аналіз факторів забезпечення конкурентних переваг підприємств молокопереробної галузі України / І. Я. Іпполітова, А. В. Романова // Економіка та суспільство. – 2016. – №. 6.
Краткий осмотр (реферат): В статті доведено, що формування стратегічних конкурентних переваг є найважливішим моментом у досягненні підприємством сталої конкурентної позиції на ринку. Розглянуто відмінності у підходах щодо визначення категорій «конкурентні переваги підприємства», визначено відмінності між дефініціями «фактори забезпечення конкурентних переваг» та «джерела формування конкурентних переваг». Визначено, що вихід на нові молочні ринки збуту потребує дотримання вимог міжнародних стандартів, технічних нормативів та регламентів до виробництва молочної продукції, інноваційність процесів, розвиток внутрішніх ресурсів підприємства та ефективне управління інтелектуальним капіталом через формування ключових компетентностей підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14636
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.