Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14636
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІпполітова І. Я.-
dc.contributor.authorРоманова А. В.-
dc.date.accessioned2016-12-20T09:35:18Z-
dc.date.available2016-12-20T09:35:18Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationІпполітова І. Я. Аналіз факторів забезпечення конкурентних переваг підприємств молокопереробної галузі України / І. Я. Іпполітова, А. В. Романова // Економіка та суспільство. – 2016. – №. 6.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14636-
dc.description.abstractВ статті доведено, що формування стратегічних конкурентних переваг є найважливішим моментом у досягненні підприємством сталої конкурентної позиції на ринку. Розглянуто відмінності у підходах щодо визначення категорій «конкурентні переваги підприємства», визначено відмінності між дефініціями «фактори забезпечення конкурентних переваг» та «джерела формування конкурентних переваг». Визначено, що вихід на нові молочні ринки збуту потребує дотримання вимог міжнародних стандартів, технічних нормативів та регламентів до виробництва молочної продукції, інноваційність процесів, розвиток внутрішніх ресурсів підприємства та ефективне управління інтелектуальним капіталом через формування ключових компетентностей підприємства.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectконкурентні перевагиen_US
dc.subjectфактори забезпечення конкурентних перевагen_US
dc.subjectджерела формування конкурентних перевагen_US
dc.subjectмолокопереробна галузьen_US
dc.titleАналіз факторів забезпечення конкурентних переваг підприємств молокопереробної галузі Україниen_US
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.