Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14636
Назва: Аналіз факторів забезпечення конкурентних переваг підприємств молокопереробної галузі України
Автори: Іпполітова І. Я.
Романова А. В.
Теми: конкурентоспроможність
конкурентні переваги
фактори забезпечення конкурентних переваг
джерела формування конкурентних переваг
молокопереробна галузь
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Іпполітова І. Я. Аналіз факторів забезпечення конкурентних переваг підприємств молокопереробної галузі України / І. Я. Іпполітова, А. В. Романова // Економіка та суспільство. – 2016. – №. 6.
Короткий огляд (реферат): В статті доведено, що формування стратегічних конкурентних переваг є найважливішим моментом у досягненні підприємством сталої конкурентної позиції на ринку. Розглянуто відмінності у підходах щодо визначення категорій «конкурентні переваги підприємства», визначено відмінності між дефініціями «фактори забезпечення конкурентних переваг» та «джерела формування конкурентних переваг». Визначено, що вихід на нові молочні ринки збуту потребує дотримання вимог міжнародних стандартів, технічних нормативів та регламентів до виробництва молочної продукції, інноваційність процесів, розвиток внутрішніх ресурсів підприємства та ефективне управління інтелектуальним капіталом через формування ключових компетентностей підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14636
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.