Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14636
Title: Аналіз факторів забезпечення конкурентних переваг підприємств молокопереробної галузі України
Authors: Іпполітова І. Я.
Романова А. В.
Keywords: конкурентоспроможність
конкурентні переваги
фактори забезпечення конкурентних переваг
джерела формування конкурентних переваг
молокопереробна галузь
Issue Date: 2016
Citation: Іпполітова І. Я. Аналіз факторів забезпечення конкурентних переваг підприємств молокопереробної галузі України / І. Я. Іпполітова, А. В. Романова // Економіка та суспільство. – 2016. – №. 6.
Abstract: В статті доведено, що формування стратегічних конкурентних переваг є найважливішим моментом у досягненні підприємством сталої конкурентної позиції на ринку. Розглянуто відмінності у підходах щодо визначення категорій «конкурентні переваги підприємства», визначено відмінності між дефініціями «фактори забезпечення конкурентних переваг» та «джерела формування конкурентних переваг». Визначено, що вихід на нові молочні ринки збуту потребує дотримання вимог міжнародних стандартів, технічних нормативів та регламентів до виробництва молочної продукції, інноваційність процесів, розвиток внутрішніх ресурсів підприємства та ефективне управління інтелектуальним капіталом через формування ключових компетентностей підприємства.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14636
Appears in Collections:Статті (ЕПОБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.