Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14672
Назва: Застосування проектно-орієнтованого підходу до регіональних систем публічного управління з використанням принципів e-government 2.0.
Автори: Гавкалова Н. Л.
Приймак І. В.
Теми: публічне управління
регіональні системи
електронне урядування
принципи E-Government 2.0
проектно-орієнтований підхід
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Гавкалова Н. Л., Приймак І. В. Застосування проектно-орієнтованого підходу до регіональних систем публічного управління з використанням принципів e-government 2.0 / Н. Л. Гавкалова, І. В. Приймак // Вісник Полтавської держ. аграрної акад-ї. – 2016. – № 3. – С. 37 - 42.
Короткий огляд (реферат): Мета статті полягає в обгрунтуванні головних етапів проектно-орієнтованого управління системами публічного адміністрування, що діють за принципами E-Gov 2.0 (на прикладі систем регіональної медицини). Методика дослідження. Вирішення поставлених у статті завдань здійснено за допомогою таких загальнонаукових і спеціальних методів дослідження, як: аналіз та синтез, систематизація та узагальнення. Результати. Розроблено головні етапи використання проектно-орієнтованого підходу до регіональних систем публічного управління, що діють на принципах E-Government 2.0 (на прикладі медичної сфери). Виявлено переваги впровадження системи проектно-орієнтованого управління для держави, бізнесу та інвесторів, окремих організацій та їх клієнтів. Запропоновано рекомендації щодо імплементації системи, а також розглянуті новітні тенденції та технології, що можуть вплинути та можуть бути застосовані. Практична значущість результатів дослідження. У статті обґрунтовано, що впровадження проектно-орієнтованого підходу до управління регіональними системами публічного адміністрування буде сприяти підвищенню загальної ефективності управління, що матиме позитивні наслідки для держави, бізнесу, потенційних інвесторів, підпорядкованих організацій та їх клієнтів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14672
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Гавкалова, Приймак.pdf377,66 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.