Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14780
Назва: | Особенности воздействия полимеров на процесс абразивного полирования |
Інші назви: | Особливості впливу полімерів на процес абразивного полірування Features of polymer influence on the process of polishing abrasive |
Автори: | Шкурупий В. Г. Шкурупій В. Г. Shkurupiy V. G. |
Теми: | абразивные пасты суспензии абразивное полирование производительность процесса обработки химические реакции абразивні пасти суспензії абразивне полірування продуктивність процесу обробки хімічні реакції abrasive paste slurry abrasive polishing performance processing chemical reactions |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Шкурупий В. Г. Особенности воздействия полимеров на процесс абразивного полирования / В. Г. Шкурупий // Информационные технологии: наука, техника, технология, образование, здоровье: Тезисы докладов ХXІ межд. научно-практ-й конф. (29−31 мая 2013, Харьков) / под ред. проф. Товажнянского Л. Л. – Х., НТУ «ХПИ», 2013. – Ч. 1. − С. 170. |
Короткий огляд (реферат): | Показаны механические, физические и химические особенности воздействия полимеров, входящих в состав абразивных паст и суспензий, на процесс абразивного полирования, что способствует увеличению производительности процесса обработки. Показано механічні, фізичні та хімічні властивості впливу полімерів, які входять до складу абразивних паст і суспензій, на процес абразивного полірування, що сприяє підвищенню продуктивності процесу обробки. Showing mechanical, physical and chemical effects especially polymers comprising the abrasive pastes and slurries for polishing abrasive process that increases the processing performance. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14780 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
44 Шкурупий В. Г.pdf | 71,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.