Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14798
Назва: Оптимізація структури і параметрів операцій круглого зовнішнього поздовжнього глибинного шліфування
Інші назви: Оптимизация структуры и параметров операций круглого наружного продольного шлифования
Optimization of the structure and parameters of the longitudinal round outer grinding operations
Автори: Новіков Ф. В.
Гуцаленко Ю. Г.
Дитиненко С. О.
Новиков Ф. В.
Дитиненко С. О.
Novikov F. V.
Gutsalenko Y. G.
Ditinenko S. O.
Теми: глибинне шліфування
структура і параметри операцій
продуктивність обробки
точність обробки
виходжування
глубинное шлифование
структура и параметры операций
производительность обработки
точность обработки
выхаживание
creep feed grinding
the structure and operation parameters
processing performance
precision machining
nursing
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Новіков Ф. В. Оптимізація структури і параметрів операцій круглого зовнішнього поздовжнього глибинного шліфування / Ф. В. Новіков, Ю. Г. Гуцаленко, С. О. Дитиненко // Високі технології: тенденції розвитку. Матеріали XIV Міжн. науково-техн-го семінару, за 12-17 вересня 2005. – Харків – Алушта: НТУ "ХПІ", 2005. – С. 90 – 91.
Короткий огляд (реферат): Представлене дослідження пов'язане з оптимізацією і теоретичним аналізом структури та параметрів операцій круглого зовнішнього поздовжнього глибинного шліфування.
Представленное исследование связано с оптимизацией и теоретическим анализом структуры и параметров операций круглого наружного продольного глубинного шлифования.
The present study is related to optimization and theoretical analysis of the structure and parameters of the round outer longitudinal creep feed grinding operations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14798
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
203 статья.pdf114,2 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.