Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14957
Назва: Положення про порядок проходження рукопису від його підготовки до видання у ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Інші назви: Положение о порядке прохождения рукописи от его подготовки до издания в ХНЭУ им. С. Кузнеца
Regulations on the order of processing of a manuscript from its preparation to publication in S. Kuznets KhNUE
Автори: Афанасьєв М. В.
Оленич М. М.
Малець І. В.
Анохін В. М.
Афанасьев Н. В.
Малец И. В.
Анохин В. Н.
Malets I. V.
Afanasiev M. V.
Olenich M. M.
Anokhin V. M.
Теми: рукопис
авторське право
друковане видання
електронне мережеве видання
мультимедійне інтерактивне видання
міжнародний стандартний номер
бібліографічний опис
рукопись
авторское право
печатное издание
электронное сетевое издание
мультимедийное интерактивное издание
международный стандартный номер
библиографическое описание
manuscript
copyright
publication
electronic network edition
multimedia interactive edition
the international standard number
bibliographic description
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків : ХНЕУ
Бібліографічний опис: Положення про порядок проходження рукопису від його підготовки до видання у ХНЕУ ім. С. Кузнеця / уклад. М. В. Афанасьєв, М. М. Оленич, І. В. Малець, В. М. Анохін. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2016. – 136 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено основні вимоги до роботи над рукописами, описано технологію проходження рукописом шляху від написання до виходу у світ. Визначено основні засади та порядок взаємодії учасників у про-цесі підготовки та випуску навчально-методичних, навчальних і науко-вих видань у ХНЕУ ім. С. Кузнеця. Подано відомості, необхідні авторам для підготовки робіт до їх видання у ХНЕУ ім. С. Кузнеця, що базуються на чинних стандартах та положеннях. Рекомендовано для авторів та укладачів, які готують роботи до видання, а також для співробітників ХНЕУ ім. С. Кузнеця.
Приведены основные требования к работе над рукописями, опи-сана технология прохождения рукописью пути от написания до выхода в свет. Определены основные принципы и порядок взаимодействия участников в процессе подготовки и выпуска учебно-методических, учебных и научных изданий в ХНЭУ им. С. Кузнеца. Представлены сведения, необходимые авторам для подготовки работ к их изданию в ХНЭУ им. С. Кузнеца, основанные на действующих стандартах и положениях. Рекомендовано для авторов и составителей, готовящих работы к изданию, а также для сотрудников ХНЭУ им. С. Кузнеца.
The basic requirements to the work on manuscripts are given, the technology of the manuscript's passing from writing to publication is described. The basic principles and procedure for interaction between the participants in the preparation and edition of teaching and methodical, educational and scientific publications in S. Kuznets KhNUE have been defined. The information authors need to prepare their papers for publication in S. Kuznets KhNUE is presented based on the current standards and regulations. Recommended for authors and compilers preparing papers for publication, and for employees of S. Kuznets KhNUE.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14957
Розташовується у зібраннях:Положення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОЛОЖЕННЯ_про_рукопис.pdf2,09 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.