Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16065
Назва: Повышение эффективности энергоемких технологий в заготовительном производстве
Інші назви: Підвищення ефективності енергоємних технологій в заготівельному виробництві
Increase in the efficiency of energy-intensive technologies in blank production
Автори: Савченко Н. Ф.
Кривошапка Ю. Н.
Савченко М. Ф.
Кривошапка Ю. М.
Savchenko M. F.
Krivoshapka Y. M.
Теми: энергоемкие технологии
заготовительное производство
метод штамповки
зона двухосного растяжения
енергоємні технології
заготівельне виробництво
метод штампування
зона двохвісьового розтягування
energy-intensive technologies
blank production
punching method
biaxial stretching zone
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Савченко Н. Ф. Повышение эффективности энергоемких технологий в заготовительном производстве / Н. Ф. Савченко, Ю. Н. Кривошапка // Вестник НТУ «ХПИ». Сборник научных трудов. Тематический выпуск: Технологии в машиностроении. – Харьков: НТУ «ХПИ», 2004. – Вып. 44. – С. 150–154.
Короткий огляд (реферат): Проведены исследования некоторых вопросов проектирования прогрессивных технологий заготовительного производства. Разработан и рекомендован к внедрению метод штамповки с искусственным регулированием зон двухосного растяжения
Проведено дослідження деяких питань проектування прогресивних технологій заготівельного виробництва. Розроблено та рекомендовано для впровадження метод штампування зі штучним регулюванням зон двохвісьового розтягування
Research has been carried out on some aspects of the design of advanced procurement technologies. The method of punching with artificial regulation of biaxial stretching zones was developed and recommended for implementation
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16065
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вісник 44'2004.pdf275,75 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.