Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16214
Назва: Спеціальний фонд у складі доходів Державного бюджету України: особливості формування та використання
Автори: Юшко С. В.
Теми: доходи бюджету
загальний фонд
спеціальний фонд
власні надходження бюджетних установ
цільові платежі
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Юшко С. В. Спеціальний фонд у складі доходів Державного бюджету України: особливості формування та використання / С. В. Юшко // Фінанси України. – 2017. – № 4. – С. 22 – 41.
Короткий огляд (реферат): У статті окреслюються причини переходу до формування в Україні двокишенькових бюджетів, аналізуються нормативні документи, що визначають засади формування та використання коштів спеціального фонду, проводиться оцінка складу та структури доходів спеціального фонду Державного бюджету у динаміці. Звертається увага на відсутність єдиного підходу до формування і використання доходів спеціального фонду, досліджується логіка розподілу доходів між загальним та спеціальним фондами, називаються переваги та ризики використання цільових доходів для фінансування окремих програм та заходів. Вивчається стан виконання планових показників спеціального фонду За результатами проведеного дослідження робиться висновок про доцільність відмови у майбутньому від широкого використання цільових платежів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16214
Розташовується у зібраннях:Статті (Ф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юшко.pdf148,26 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.