Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16282
Название: | Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції |
Авторы: | Юрч Н. М. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції фактори ціна якість резерви підходи |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | ФОП Панов А. М. |
Библиографическое описание: | Юрч Н. М. Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції / Н. М. Юрч // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 28 квітня 2017 року. – Харків : ФОП Панов А. М., 2017. – С. 827 – 832. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто поняття конкурентоспроможності сільсько-господарської продукції. Визначено основні фактори підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Розглянуто етапи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Обґрун-товано заходи загального та спеціального характеру підвищення рівня конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16282 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
НАПРЯМ~1.pdf | 143,83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.