Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16282
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЮрч Н. М.-
dc.date.accessioned2017-05-25T07:04:31Z-
dc.date.available2017-05-25T07:04:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЮрч Н. М. Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції / Н. М. Юрч // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 28 квітня 2017 року. – Харків : ФОП Панов А. М., 2017. – С. 827 – 832.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16282-
dc.description.abstractРозглянуто поняття конкурентоспроможності сільсько-господарської продукції. Визначено основні фактори підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Розглянуто етапи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Обґрун-товано заходи загального та спеціального характеру підвищення рівня конкурентоспроможності сільськогосподарської продукціїen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherФОП Панов А. М.en_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectсільськогосподарської продукціїen_US
dc.subjectфакториen_US
dc.subjectцінаen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectрезервиen_US
dc.subjectпідходиen_US
dc.titleНапрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукціїen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udc009.12.334.012.23:346en_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
НАПРЯМ~1.pdf143,83 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.