Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16282
Title: Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції
Authors: Юрч Н. М.
Keywords: конкурентоспроможність
сільськогосподарської продукції
фактори
ціна
якість
резерви
підходи
Issue Date: 2017
Publisher: ФОП Панов А. М.
Citation: Юрч Н. М. Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції / Н. М. Юрч // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 28 квітня 2017 року. – Харків : ФОП Панов А. М., 2017. – С. 827 – 832.
Abstract: Розглянуто поняття конкурентоспроможності сільсько-господарської продукції. Визначено основні фактори підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Розглянуто етапи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Обґрун-товано заходи загального та спеціального характеру підвищення рівня конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16282
Appears in Collections:Статті студентів (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НАПРЯМ~1.pdf143,83 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.