Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16748
Title: Використання бенчмаркінгу з метою підвищення соціальної відповідальності вітчизняних підприємств
Other Titles: Использование бенчмаркинга з целью повышения социальной ответственности отечественных предприятий
The use of benchmarking Using to improve the social responsibility of ukrainian enterprises
Authors: Нагаївська Д. Ю.
Нагаивская Д. Ю.
Nagaivska D. Y.
Keywords: бенчмаркінг
соціальна відповідальність бізнесу
соціальна відповідальність маркетингу
ринок продовольчих товарів
бенчмаркинг
социальная ответственность бизнеса
социальная ответственность маркетинга
рынок продовольственных товаров
benchmarking
social responsibility of business
social responsibility of marketing
food market
Issue Date: 2017
Citation: Нагаївська Д. Ю. Використання бенчмаркінгу з метою підвищення соціальної відповідальності вітчизняних підприємств/ Д. Ю. Нагаївська // Підвищення науково-технологічного рівня економіки та її ефективності: матер. міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 лют. 2017 р. / ГО «Львівська економічна фундація». – Львів: ЛЕФ, 2017. – 144 с. – С. 78-81.
Abstract: У роботі наведено визначення соціальної відповідальності бізнесу і соціальної відповідальності маркетингу, зазначено основні напрями реалізації соціальної відповідальності бізнесу на підприємстві, проаналізовано досвід швейцарських підприємств, які є лідерами із за-безпечення соціальної відповідальності бізнесу на ринку продовольчих товарів.
В работе предложены определения социальной ответственности бизнеса и социальной ответственности маркетинга, указаны основные направления реализации социальной ответственности бизнеса на предприятии, проанализирован опыт швейцарских предприятий, которые являются лидерами в достижении высокой социальной ответственности бизнеса на рынке продовольственных товаров.
In the article definitions of the social responsibility of business and the social responsibility of marketing as well as the main directions of implementation of the social responsibility of business were suggested. The experience of leading swiss enterprises in implementation of the high social responsibility of business on the food market was analyzed.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16748
Appears in Collections:Статті (ЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нагаївська Д.Ю._тези_04.pdf405,47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.