Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17978
Title: Organisation of the Restaurant Industry : syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism"
Other Titles: Організація ресторанного господарства : робоча програма для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня
Организация ресторанного хозяйства : рабочая программа для сту¬дентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня
Authors: Akhmedova O.
SushchenkoO.
Ахмедова О. О.
Сущенко О. А.
Ахмедова Е. О.
Сущенко Е. А.
Keywords: restaurant
restaurant industry
restaurant service
service
restaurant service of tourists
ресторан
ресторанне господарство
ресторанне обслуговування
послуга
ресторанне обслуговування туристів
ресторан
ресторанное хозяйство
ресторанное обслуживание
услуга
ресторанное обслуживание туристов
Issue Date: 2017
Publisher: S. Kuznets KhNUE
Citation: Organisation of the restaurant industry. Syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism" [Electronic resource] / compil. by O. Akhmedova, O. Sushchenko; Simon Kuznets Kharkiv national university of economics. - Електрон. текстові дан. (221 КБ). - Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2017. - 50 p. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: The thematic plan of the academic discipline and its contents are presented according to the modules and themes. Plans of lectures, practical lessons and seminars, materials for consolidation of knowledge (tasks for independent work, test questions), criteria of students' knowledge assessment, professional competences a student must have after studying the academic discipline are provided. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism".
Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Викладено плани лекцій, практичних та семінарських занять, матеріали для закріплення знань (завдання для самостійної роботи, контрольні запитання), критерії оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня.
Представлен тематический план учебной дисциплины и ее содержание по модулям и темам. Изложены планы лекций, практических, семинарских занятий, материалы для закрепления знаний (задания для самостоятельной работы, контрольные вопросы), критерии оценки знаний студентов, профессиональные компетентности, которыми должен владеть студент после изучения дисциплины. Рекомендовано для студентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17978
Appears in Collections:Методичні матеріали (Т)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017-Ахмедова О О, Сущенко О А.pdf686,73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.