Методичні матеріали (ПТТБ) : [215] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 215
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024Проєктний менеджмент для підприємців: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво та торгівля” освітньої програми “Підприємництво та торгівля” другого (магістерського) рівняЧупир О. М.
2024Менеджмент малого бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво та торгівля” освітньої програми “Підприємництво та торгівля” другого (магістерського) рівняЗаславська К. А.
2024Комерціалізація інтелектуальної власності: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво та торгівля” освітньої програми “Підприємництво та торгівля” другого (магістерського) рівняЧупир О. М.
2024Робоча програма переддипломної практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньо-професійної програми «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівняТимошенко К. В.
2024Міжнародний бізнес та підприємництво: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівняБутенко Д. С.
2024Інноваційне та венчурне підприємництво: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівняБутенко Д. С.
2024Управління підприємницькими проєктами за допомогою AGILE та SCRUM: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівняЗаславська К. А.
2024Управління бізнесом: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво та торгівля” освітньої програми “Підприємництво та торгівля” другого (магістерського) рівняЧупир О. М.
2024Стратегічне управління: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівняТимошенко К. В.
2024Соціальне підприємництво: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівняСалун М. М.; Заславська К. А.
2024Розвиток критичного мислення та когнітивні практики науки : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівняЛитвиненко А. О.
2024Підприємницький консалтинг: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівняСалун М. М.; Заславська К. А.
2024Мотиваційний менеджмент в підприємницькій діяльності: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівняБутенко Д. С.
2024Інжиніринг криз та ризиків: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво та торгівля” освітньої програми “Підприємництво та торгівля” другого (магістерського) рівняЧупир О. М.
2023Економічна безпека комунікаційного менеджменту: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньої програми «Туризм» третього (освітньо-наукового) рівняНаумік-Гладка К. Г.
2023Державна політика в галузі туризму в умовах глобалізації: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньої програми «Туризм» третього (освітньо-наукового) рівняАхмедова О. О.
2023Міжнародний маркетинг на ринку туристичних послуг: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньої програми «Туризм» третього (освітньо-наукового) рівняАлдошина М. В.
2023Психологія економічної діяльності в умовах інформаційної економіки: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньої програми «Туризм» третього (освітньо-наукового) рівняНаумік-Гладка К. Г.
2023Теорія та практика розвитку підприємництва в сучасній економічній науці : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняСалун М. М.; Бутенко Д. С.
2023Програми підтримки малого підприємництва : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняСалун М. М.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 215