Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18117
Назва: Компетентнісний підхід до підготовки фахівців з вищою освітою
Автори: Внукова Н. М.
Пивоваров В. М.
Теми: компетентність
національна рамка кваліфікацій
тренінг
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Внукова Н. Компетентнісний підхід до підготовки фахівців з вищою освітою / Н. Внукова, В. Пивоваров // VZDELÁVANIE A SPOLOČNOSŤ II. medzinárodný nekonferenčný zborník. – 2017. – Р. 376-392.
Короткий огляд (реферат): У статті подано концептуальні засади реформування системи вищої освіти відповідно до міжнародних стандартів, які передбачають повний перехід на компетентністний підхід до навчання, розглянуто зміни, які відбуваються у розвитку економіки знань, трансферу технологій, що впливає на підвищенні ролі вищої освіти пропорційно можливостям вирішення життєвих проблем. Подано основні положення Національної рамки кваліфікацій (НРК) відповідно до нових положень законодавства України про вищу освіту. Наведено приклад посилення комунікаційних вимог до формування компетентностей за НРК. Представлено тренінгові форми запровадження компетентністного підходу до підготовки фахівців у системі вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18117
Розташовується у зібраннях:Статті (МСіФП)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.